Αρχική

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο “Reflexology Gr”

Το ιστολόγιο αυτό έχει σκοπό να παρουσιάζει πληροφορίες σχετικά με τη Ρεφλεξολογία, τις Συμπληρωματικές Εναλλακτικές Θεραπείες (ΣΕΘ) και τη φροντίδα της υγείας γενικότερα.

Αυτό επιτυγχάνεται με δύο κυρίως τρόπους.

  • Με τη δημοσίευση εργασιών από τη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με την επίδραση της Ρεφλεξολογίας σε ευρύ φάσμα συμπτωμάτων και καταστάσεων

  • Με άρθρογραφία σχετική με τη θεματολογία του ιστολογίου, δηλαδή τη Ρεφλεξολογία και την υγεία.

Για επιπλέον έρευνες, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέχει και στην ιστοσελίδα του Clinical Reflexology Centre www.clinicalreflexology.gr

Βασικός στόχος είναι τεκμηριωμένη πληροφόρηση του πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει για τη Ρεφλεξολογία αλλά και του Ρεφλεξολόγου που επιθυμεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα εργασίας του.

Το περιεχόμενο του ιστολογίου είναι ελεύθερο για ΜΗ εμπορική χρήση και με μόνη προϋπόθεση την αναφορά της πηγής ως: ReflexologyGr – Σοφία Ραπτοπούλου.

Η ευθύνη για τα κείμενα του δικτυακού τόπου, είναι δική μου – εκτός αν αναφέρεται άλλος συντάκτης ή δημιουργός. Για άρθρα από άλλες πηγές υπάρχει πάντα σύνδεσμος ή/και αναφορά της αρχικής πηγής.

Στην περίπτωση των ερευνών, δημοσιεύονται μόνο οι περιλήψεις. Τα κείμενα των περιλήψεων στην ελληνική γλώσσα αποτελούν ελεύθερη απόδοση και όχι επίσημη μετάφραση.

Δήλωση Ευθύνης: Οι πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτό τον ιστότοπο, έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα.
Δε μπορούν με κανένα τρόπο και δεν πρέπει για κανένα λόγο, να υποκαταστήσουν την ιατρική φροντίδα και συμβουλή.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συνιστούμε και παροτρύνουμε σθεναρά, να συμβουλευθείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

Σοφία Ραπτοπούλου

Advertisements