Αρχική

Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο “Reflexology Gr”

Μέσα από τις σελίδες αυτού του δικτυακού τόπου, φιλοδοξώ να παρουσιάζω τις πληροφορίες εκείνες που ελπίζω να αποσαφηνίσουν αρκετές έννοιες σχετικά με τη Ρεφλεξολογία αλλά και τις Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές Θεραπείες (Σ.Ε.Θ.) γενικότερα.

Επιθυμία μου είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα της Ρεφλεξολογίας, μέσα από τις έρευνες που γίνονται σε παγκόσμια κλίμακα, μέσα από άρθρα, βιβλία, μαρτυρίες και οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβάλει στην αντικειμενική και τεκμηριωμένη πληροφόρηση τόσο του πολίτη που ενδιαφέρεται να μάθει για τη Ρεφλεξολογία όσο και του Ρεφλεξολόγου που επιθυμεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις στον τομέα του.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για όποια ερώτηση, απορία ή διευκρίνηση αλλά και για θέματα που θα θέλατε να συμπεριληφθούν, είτε από το πεδίο «Επικοινωνία» είτε απ ευθείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας: reflexologyGr@gmail.com

Το περιεχόμενο του ιστοτόπου είναι ελεύθερο για ΜΗ εμπορική χρήση με μόνη προϋπόθεση την αναφορά της πηγής.

Η ευθύνη για τα κείμενα του δικτυακού τόπου, είναι δική μου – εκτός αν αναφέρεται άλλος συντάκτης ή δημιουργός. Για άρθρα από άλλες πηγές υπάρχει πάντα σύνδεσμος ή/και αναφορά της αρχικής πηγής. Όπου αυτό είναι δυνατό – χωρίς να θίγονται τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών – υπάρχει και συνημμένο αρχείο.  Αν κάποιος υπερσύνδεσμος (link) δεν λειτουργεί, παρακαλώ ενημερώστε με (email: reflexologyGr@gmail.com), ώστε να διορθωθεί.

Δήλωση Ευθύνης: Οι πληροφορίες που βρίσκονται σε αυτό τον ιστότοπο, έχουν σκοπό την ενημέρωσή σας και μόνο. Δε μπορούν με κανένα τρόπο και δεν πρέπει για κανένα λόγο, να υποκαταστήσουν την ιατρική φροντίδα και συμβουλή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας συνιστούμε και παροτρύνουμε σθεναρά, να συμβουλευθείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

Σοφία Ραπτοπούλου

Advertisements